+36 20 2587 162 Most minden tetőfedés és bádogos megrendelésre 15% kedvezményt adunk!

Bádogos munkák garanciával

Ereszcsatornák építése, szerelése, javítása garanciával valamint egyéb bádogos munkák. Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az ereszcsatornák szerelésében, javításában. Legyen az horganylemezes, acél, réz vagy műanyag. Az ereszcsatornák mellett vállalunk lemezes tetőfedéseket is, illetve kocsibeállók tetőfedését vagy építését kiváló minőségben, az Ön elképzelése szerint.

Ereszcsatornák szerelése, javítása és tisztítása garanciával!

Műanyag csatornák, horganyzott acél- és az alumíniumlemez csatornák szerelelése garanciával! Kapcsolat

Ereszcsatorna építése

Cégünk a horganylemezes vagy műanyag csatornák mellett vállal horganyzott acél- és az alumíniumlemez csatornák építését és szerelelését is. A horganyo­zott acéllemezes ereszcsatornákat szegecseléssel illesztjük össze, mely jobb megjelenést és időtálóságot biztosít.

Kérjen árajánlatot

Ereszcsatorna javítása

Az ereszcsatorna javítása pár nap alatt elvégezhető. Javítási munka megkezdése elött kitisztítjuk az ereszcsatornákat, hogy az esetlegesen megbúvó hibák láthatóvá váljanak. Csak ezután kezdjük el a javítási vagy felújítási munkákat. A végeredmény egy megbízhatóan működő csatornarendszer lesz.

Kérjen árajánlatot

Bádogos munkák

A bádogos munkák kivitelezése során a következő területeken tudjuk az ön igényeit kiszolgálni: lemezfedések készítése, ablakpárkányok, kémény és falszegélyek, függő és fekvőeresz csatornák, lefolyók, vízgyűjtők, vápák készítése, szerelése, garanciával.

Kérjen árajánlatot

Garázsok, kocsibeállók, melléképületek

A kocsibeálló esztétikusan kivitelezett szerkezete a környezet egységébe teljes mértékben beleilleszthető, védi a gépjárművet a természet viszontagságaival szemben, ugyanakkor biztonságos, erős, stabil és időtálló. Az egyedi autóbeállók megrendelőink elképzeléseinek és igényeinek figyelembevételével, saját tervek alapján fa szerkezettel vagy bádogos fémlemezzel

Kérjen árajánlatot

Minőségi tetőfedés, tetőfelújítás és javítás, garanciával!

Tetőfedés, tetőfelújítás és javítás garanciával! Kérje ingyenes árajánlatunkat! Kapcsolat
25
  • Év
  • tapasztalat.

Készíttesse háza tetőfedését, előtetőit, teraszának tetőfedését velünk! Vállaljuk új és régi tetők fedését, felújítását valamint ha szükséges a tetőszerkezetek javítását is.

Kérjen árajánlatot most!
531
Családi házas tetőfedés
174
Társas házak tetőfedése
6801
Ipari épületek tetőfedése
754
Elégedett ügyfelek száma