+36 20 2587 162 Most minden tetőfedés és bádogos megrendelésre 15% kedvezményt adunk!

Tetőfelújítás

Palatetők, régi cseréptetők felújítása garanciával!

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a tetőjavításban és felújításban. Javítási és felújítási munkálataink során figyelünk az ügyfél kéréseire és szem előtt tartva azokat törekszünk a tökéletes kivitelezésre! Szakemberekből álló csapatunk és minőségi felszerelésünk garancia Önnek , hogy amit kap az minőségi, profi munka lesz!

Szakszerű tetőfedés

Palatető felújítása

A régi palatetők felújítására két lehetőség is van. Vagy a régi tetőre új lemezes fedést rakunk vagy az egész tetőt cseréljük. Ha palatető szeretne felújítami kérje ki szakmai tanácsainkat.
Kérjen árajánlatot
Szakszerű tetőfedés

FELÚJÍTÁS CSEREPESLEMEZZEL

A palatető megtisztítása után a szükséges alálécezéssel a tetőszerkezet megbontása nélkül újítható fel a tető, és rakható fel a palatető fedés felé a könnyű súlyú acélból készült cserepeslemez.
Kérjen árajánlatot
CSEREPESLEMEZES MUNKÁK

BITUMENES tetőfelújítás

A változatos mintázatú, színes bitumenes lemezfedésekkel gyorsan fel tudjuk újítani a palatetőt. A bitumenes fedőlemez legfőbb előnye a könnyű súlya és a kiváló tapadása és szigetelése.
Kérjen árajánlatot
trapézlemezes tetőfedés

PALAZSINDELYES tetőfelújítás

Az öntapadó réteges bitumenes zsindely gyors és alacsony költségú tetőfelújítási megoldás. A palatető tisztíása és kijavítása után kerül felheylezésre a bitumenes zsindely. Akár két nap alatt elvégezhető.
Kérjen árajánlatot
Állókorcos tetőfedés

Állókorcos tetőfelújítás

Az állókorcos tetőfedés kiválóan alkalmas családi házak fedésére, modern megjelenést kölcsönözve. Remekül bírja a zord időjárási körülményeket és kevés karbantartást igényel.
Kérjen árajánlatot
ZSINDELYES Tetőfedés

CSerepes tetőfelújítás

A cserepes tetőfelújításnál szükség lehet a régi tető bontására és a tetőszerkezet megerősítésére vagy újra építésére, mivel az új cserépfedés jelentős súlyt rak a tetőszerkezetre.
Kérjen árajánlatot

Tetőfedés, tetőjavítás és tetőfelújítás kiváló minőségben!

ARRA TÖREKSZÜNK, HOGY ÜGYFELEINK elégedettek legyenek a munkánkkal. Kérjen árajánlatot most!
25
  • Év
  • munka tapasztalat.

Készíttesse háza tetőfedését, előtetőit, teraszának tetőfedését velünk! Vállaljuk új és régi tetők fedését, felújítását valamint ha szükséges a tetőszerkezetek javítását is.

Kérjen árajánlatot most!
531
Családi házas tetőfedés
174
Társas házak tetőfedése
6801
Ipari épületek tetőfedése
754
Elégedett ügyfelek száma